Laminaatvloeren

Quick Step laminaat biedt tal van mogelijkheden voor een betaalbare maar gezellige basis voor je nieuwe interieur. Deze materialen hebben de uitstraling van een geleefde, houten plankenvloer, maar hebben minder onderhoud nodig en zijn makkelijker schoon te houden.

Een handig Uniclick installatiesysteem

Laminaat met Uniclick, zet je stuk voor stuk muurvast in elkaar. Dankzij de gepatenteerde Scratch Guard-technologie is de vloer tot 10 keer krasbestendiger. Hierdoor blijft het materiaal jarenlang mooi. Ga je verhuizen? Dan zijn de laminaatplanken weer eenvoudig te verwijderen en mee te nemen.

Toepasbaar met vloerverwarming
Een verwarming in de vloer is een duurzame en gezonde manier om je huis op temperatuur te houden. Laminaat leent zich uitstekend voor vloerverwarming, omdat het de warmte gemakkelijk geleidt.

Bestel je laminaat bij MH Vloeren

MH Vloeren helpt je beslissen welke optie voor jouw situatie het beste is. Heb je kinderen? Wil je de deuren naar de tuin lekker open kunnen laten staan? Zoek je een vloer voor een badkamer? Dat zijn allemaal factoren van belang in je overweging voor parketBeton Ciré, laminaat of een pvc-vloer.

Kies je voor laminaat, kijk dan even in de galerij om alvast een beeld te krijgen over het aanbod. Wil je een product bestellen?